Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Опис М'ясорубка ТМ-32 (380В) М'ясорубки ТМ-32 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. М'ясорубки випускаються у виконанні УЗ ГОСТ 15150-69 ТУ5.899-111901-88 для експлуатації при температурі від плюс 1 до плюс 40 °С. М'ясорубки для підприємств громадського харчування ТМ-32 виробляються відповідно до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, мають білоруський та російський сертифікати відповідності та посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію. М'ясорубка складається з корпусу, в якому обертається шнек, гайки затискної, двосторонніх ножів, набору ножових решіток, кільця завзятого і ножа підрізного. на передній частині корпусу м'ясорубки є зовнішня різьблення, на яку нагвинчується гайка затискна, а на задній частині - фланець, яким корпус кріпиться до приводу. Шнек, корпус шнека та затискна гайка виготовлені з масивної нержавіючої сталі. Виключено деформацію, як у випадку з корпусом з інших металів. З метою отримання фаршу різного ступеня подрібнення машини забезпечені набором решіток з діаметром отворів в них 3 мм, 5 мм, 9 мм. На завантажувальній чаші розташований запобіжник, що унеможливлює доступ рук обслуговуючого персоналу до шнека працюючої машини. М'ясорубка зручна та проста в експлуатації. Вона оснащена, крім функцій "Стоп" та "Старт", функцією "Реверс" - ця функція дозволяє вирішити проблему намотування жил на шнек. Продуктивність, кг/година. - 150 (примітка: продуктивність м'ясорубок вказана при подрібненні яловичого м'яса другого сорту через дві решітки з діаметром 9 і 5 мм.);
Опис М'ясорубка ТМ-32 (380В) М'ясорубки ТМ-32 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. М'ясорубки випускаються у виконанні УЗ ГОСТ 15150-69 ТУ5.899-111901-88 для експлуатації при температурі від плюс 1 до плюс 40 °С. М'ясорубки для підприємств громадського харчування ТМ-32 виробляються відповідно до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, мають білоруський та російський сертифікати відповідності та посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію. М'ясорубка складається з корпусу, в якому обертається шнек, гайки затискної, двосторонніх ножів, набору ножових решіток, кільця завзятого і ножа підрізного. на передній частині корпусу м'ясорубки є зовнішня різьблення, на яку нагвинчується гайка затискна, а на задній частині - фланець, яким корпус кріпиться до приводу. Шнек, корпус шнека та затискна гайка виготовлені з масивної нержавіючої сталі. Виключено деформацію, як у випадку з корпусом з інших металів. З метою отримання фаршу різного ступеня подрібнення машини забезпечені набором решіток з діаметром отворів в них 3 мм, 5 мм, 9 мм. На завантажувальній чаші розташований запобіжник, що унеможливлює доступ рук обслуговуючого персоналу до шнека працюючої машини. М'ясорубка зручна та проста в експлуатації. Вона оснащена, крім функцій "Стоп" та "Старт", функцією "Реверс" - ця функція дозволяє вирішити проблему намотування жил на шнек. Продуктивність, кг/година. - 150 (примітка: продуктивність м'ясорубок вказана при подрібненні яловичого м'яса другого сорту через дві решітки з діаметром 9 і 5 мм.);