Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Пила для м'яса гастрономічна – це спеціалізований інструмент, призначений для обробки м'ясних туш, у складі яких зустрічається безліч великих кісток і щільних сухожиль.
Обробка м'ясних туш завжди була трудомістким процесом, що потребував значних фізичних зусиль та витрат часу. Однією з головних причин такої складності є наявність великої кількості кісток та жорстких сухожиль, які неможливо розрізати навіть найгострішим ножем. Для спрощення завдання використовується пила для кісток. Цей інструмент дозволяє швидко та акуратно нарізати туші великої рогатої худоби, свині і баранячі на частини для подальшої обробки. Гастрономічні пили також дозволяють швидко обробити великі частини туш, що надходять в м'ясопереробний цех або магазин в замороженому вигляді.
Переваги використання пил для м'яса:
Стрічкові пили для кісток – це професійне обладнання, яке широко застосовується в м'ясопереробній промисловості. Вони складаються з безперервного замкнутого леза (стрічки), що обертається на двох шківах. Стрічкові пили для м’яса забезпечують високу продуктивність, точність і рівномірність різання, що робить їх ідеальними для обробки великих частин. Вони підходять для роботи із замороженим або свіжим м'ясом, а також для нарізування рівних порційних шматків.
Електричні та акумуляторні шабельні пили для різання м'яса мобільні та зручні для роботи в невеликих м'ясопереробних цехах та відділах супермаркетів. Цей інструмент дозволяє виконувати чисті та точні розрізи через кістки, хрящі та щільні сполучні тканини та значно спрощує завдання з оброблення невеликих партій продукту.
Пила для м'яса значно спрощує та прискорює обробку м'ясних продуктів на кухні ресторану, дозволяючи швидко та акуратно розрізати великі шматки м'яса з кістками та хрящами, а також заморожені продукти. У порівнянні з м'ясопереробними підприємствами, навантаження на гастрономічну пилу в ресторанах істотно нижче, тому для професійної кухні зазвичай вибирають настільну модель.
Якщо специфіка виробництва дозволяє, можна також замість пили для кісток використовувати гільйотину для м'яса з важелевим приводом – бюджетний варіант, що дозволяє вирішувати широке коло завдань з оброблення м'яса, птиці та риби у свіжому та замороженому вигляді.
Пила для м'яса – незамінний інструмент на підприємствах харчової промисловості, в м'ясних цехах і на кухнях громадського харчування, де потрібна швидка і точна обробка туш або великих шматків м'яса з кістками. Конструкція гастрономічної пили продумана до дрібниць, щоб забезпечити високу продуктивність і безпеку:
Принцип роботи гастрономічної пили для м'яса простий: електродвигун надає руху нижньому шківу, який передає обертання пильному полотну. Полотно рухається по колу з високою швидкістю. Оператор подає шматок м'яса на робочий стіл і за допомогою штовхача або вручну (дотримуючись запобіжних заходів) просуває його до леза, що рухається. Гострі зубчики полотна швидко і чисто розрізають м'ясо та кістки, мінімізуючи втрати продукту.
Інтернет-магазин Myasorubka пропонує вашій увазі широкий вибір обладнання для переробки м'яса: професійні м'ясорубки, куттери, фаршеміси, настільні стрічкові пили для кісток від найкращих брендів. Доставка по всій Україні здійснюється протягом 1-3 днів. Наші консультанти готові дати вичерпні рекомендації щодо купівлі пили для різки м'яса з урахуванням специфіки вашого виробництва.