Відділ продажу (6:00 - 23:30)

М'ясорубка Торгмаш ТМ12М (220)


24551.81 грн.
Гарантія 12 місяців / Сервіс 100%
Доставка 1-3 дні
Готівкою, Безготівковий розрахунок, Післясплата Нової Пошти


Про товар

  • Опис: М'ясорубка ТМ-12 М'ясорубки ТМ-12 компанії Торгмаш призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. 88 для експлуатації при температурі від плюс 1 до плюс 40°С. затискної гайки, двосторонніх ножів, набору. ножових решіток, кільця завзятого і ножа підрізного. .Виключена деформація, як у випадку з корпусом з інших металів. З метою отримання фаршу різного ступеня подрібнення машини забезпечені набором ножових решіток з діаметром отворів в них 5 мм, 9 мм. крім функцій "Стоп" і "Старт", функцією "Реверс" - ця функція дозволяє обійти проблему намотування жили на шнек. Продуктивність, кг/год.

Переглянути більше

Люди, які переглядали цей товар, також цікавилися:

Опис

Опис: М'ясорубка ТМ-12 М'ясорубки ТМ-12 компанії Торгмаш призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. 88 для експлуатації при температурі від плюс 1 до плюс 40°С. затискної гайки, двосторонніх ножів, набору. ножових решіток, кільця завзятого і ножа підрізного. .Виключена деформація, як у випадку з корпусом з інших металів. З метою отримання фаршу різного ступеня подрібнення машини забезпечені набором ножових решіток з діаметром отворів в них 5 мм, 9 мм. крім функцій "Стоп" і "Старт", функцією "Реверс" - ця функція дозволяє обійти проблему намотування жили на шнек. Продуктивність, кг/год.

Характеристики

Матеріал корпусу
Метал (алюміній/нержавійка)
Функція терки
Немає
Продуктивність, кг/год
от 30 до 100
Система ножів
Повний унгер (2 ножі+3 решітки)
Реверс
Є
Напруга, В
380В

Відгуки

5/5
На основі 0 відгуків
5 зірок 100%
4 зірок 0%
3 зірок 0%
2 зірок 0%
1 зірок 0%

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.