М'ясорубка професійна GoodFood MG12S - незамінне обладнання в кожному м'ясному магазині та їдальні.
Потужний двигун з охолоджуючим вентилятором та захистом від перевантажень.
Характеристики:
- Система Enterprise (1 ніж + 1 решітка)
- У комплекті дві решітки 6мм, 8мм, два ножі.
- Продуктивність до 120 кг/година.
- Корпус сталь. Горловина та шнек із хромованої сталі.
- Діаметр горловини 58мм.
- Потужний двигун з вентилятором, що охолоджує.
- Захист від перевантажень.
- Двигун вентильований.
- Потужність 850 Вт.
- Обмотка двигуна - мідь.
- Захист від перепаду напруги.
- Швидкість 170 об/хв.
- Стійка широка основа, гумові ніжки.
- Функції реверсу немає.
- Напруга: 220В/50Гц.
- Габаритні розміри: 370х210х430 - Вага: 20 кг.
- Пакувальні розміри:440х320х440 - Вага в упаковці: 21 кг.
ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ
1. Перед використанням м'ясорубки, деталі, що стикаються з продуктами, очистити від заводського пилу та мастила.
Знімні частини м'якорубки: шнек, решітку, ніж, завантажувальну воронку можна мити в посудомийній машині.
Корпус м'ясорубки протирати вологою ганчіркою.
2. НЕ ДОЗВОЛЯЙТЕ м'ясорубці працювати занадто довгий час.
  ; Якщо машина перегріта, будь ласка, припиніть роботу, дозвольте м'ясорубці відпочити.
3. Щомісяця перевіряйте рівень олії в редукторі. (Пробка на верхній частині корпусу.)
4. Підключайте обладнання тільки до заземленої розетки.
5. ЗАБОРОНЕНО використовувати м'ясорубку для непродовольчих товарів та продуктів на кістки та с шкірою.
6. Коли потрібно проштовхнути м'ясо в горловину, обов'язково використовуйте пластиковий штовхач.
Невиконання цієї вимоги може призвести до травмування.
М'ясорубка промислова GoodFood MG12S виконає усі ваші базові потреби на кухні.