Опис
М’ясорубка TC 22 Nevada Unger від бренду Sirman призначена для подрібнення м'яса і риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас на підприємствах громадського харчування і торгівлі.
- Конструкція м’ясорубки виконана з нержавіючої сталі AISI 304.
- Потужний ізольований двигун IP 55 з вентиляторним охолодженням для тривалого використання.
- Редуктор в масляній ванні з зубчастими колесами має подвійний захист від потрапляння рідини .
- Зручний механізм блокування горловини (згідно зі стандартами CE).
- Квадратна горловина завантаження для збільшення продуктивності.
- Елементи керування з нержавіючої сталі IP 67.
- Продуктивність 350 кг/год
- Решітка 4,5 мм
Опції:
- Запобіжна система блокування для використання решіток з отворами> 8 мм.
- Кришка лотка з оргскла.
- Пристій для приготування гамбургерів FORMAT M.
]]>
Характеристики
Потужність загальна діапазон, кВт
1 - 3
Матеріал корпусу
Нержавіюча сталь
Потужність загальна точна, кВт
1,1
Система ножів
Повний унгер (2 ножі+3 решітки)