Опис
М'ЯСОРУБКА KITCHEN LINE 22 Високоякісний професійний пристрій для подрібнення всіх видів м'яса без кісток та шкіри Легко демонтується, легко чиститься Захист двигуна від перегріву Швидкість обертання 170 об/хв. Вирва виконана з полірованого алюмінієвого сплаву Корпус робочого елемента виконаний із чавунного лиття (10 мм) Насадка для ковбаси з поліпропілену Контейнер для м'яса із нержавіючої сталі 2 грати ø 82 мм з нержавіючої сталі з діаметром отворів 6 мм та 8 мм Ніж та шнек із нержавіючої сталі Товкач виконаний з поліетилену Кнопка скидання захищає від навантаження Нековзкі ніжки Продуктивність: 200-220 кг/година Не призначена для безперервної роботи Art Nr мм VW 427x261x(H)486мм 230/750 VW
Довжина (мм): 427 Ширина (мм): 261 Висота (мм) 486 Потужність (Вт): 750 Напруга (В): 230
Характеристики
Потужність загальна діапазон, кВт
До 1
Продуктивність, кг/год
от 160 до 250
Система ножів
Enterprise (1ніж+1решітка)
Країна виробник
Нідерланди
Матеріал корпусу
Нержавіюча сталь
Потужність загальна точна, кВт
0,75