Опис
М'ЯСОРУБКА KITCHEN LINE 12 Високоякісний професійний пристрій для подрібнення всіх видів м'яса без кісток та шкіри Легко демонтується, легко чиститься Захист двигуна від перегріву Швидкість обертання 170 об/хв. Вирва виконана з полірованого алюмінієвого сплаву Корпус робочого елемента виконаний із чавунного лиття (10 мм) Насадка для ковбаси з поліпропілену Контейнер для м'яса із нержавіючої сталі 2 грати ø 70 мм з нержавіючої сталі з діаметром отворів 6 мм та 8 мм Ніж та шнек із нержавіючої сталі Товкач виконаний з поліетилену Кнопка скидання захищає від навантаження Нековзкі ніжки Продуктивність: 100 кг/година Не призначена для безперервної роботи 432x261x(H)484мм 230/550V W
Характеристики
Країна виробник
Нідерланди
Матеріал корпусу
Нержавіюча сталь
Потужність загальна діапазон, кВт
До 1
Продуктивність, кг/год
от 100 до 160
Система ножів
Enterprise (1ніж+1решітка)
Потужність загальна точна, кВт
0,55