Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Виробник: Fimar, Італія
| Матеріал корпусу | метал (алюміній/нержавіюча сталь) |
| Потужність, кВт | 1.1 |
| Напруга, В | 220 |
| Продуктивність, кг/рік | 300 |
| Реверс | ні |
| Функція терки | є |
| Система ножів | enterprise (1ніж+1решітка) |
| Діаметр відвіру для подачі м'яса, мм | 56 |
| Продуктивність терки, кг/година | 40 |
| Вхідний отвір терки, мм | 140х75 |
Опис:
М'якопибка-терка FIMAR AB22/AE 1ph з професійними робочими характеристиками використовують у сторопанах, готелях, невеликих підприємствах, переміщеннях, покупках, няx, де потрібно отримати велику кількість перемолотого продукту.
Професійні м'ясорубки FIMAR з характеристиками серій 8,12 та 22 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш у ресторанах, столових, м'ясних магазинах з широким вибором м'ясних продуктів. Усі елементи м'ясорубок виконані з нержавіючої сталі. М'ясорубки прості в експлуатації та управлінні. Міцні та надійні, легко розбираються, що значно полегшує чищення та обслуговування. Займають мінімум місця.
У комплект входить решітка з нержавіючої сталі & Oslash; 6 мм і ніж, що самозаточується з нержавіючої сталі.
Бункер виготовлений з нержавіючої сталі, корпус - алюміній.
Самозаточуваний ніж з нержавіючої сталі.
корпус - полірований алюміній,
зубчастий редуктор у масляній ванні,
бункер і ріжучий узел - нерж.сталь.