Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Виробник: Fimar, Італія
| Матеріал корпусу | метал (алюміній/нержавіюча сталь) |
| Потужність, кВт | 0.75 |
| Напруга, В | 220 |
| Продуктивність, кг/год | 160 |
| Реверс | ні |
| Функція терки | ні |
| Система ножів | повний унгер (2ножа+3решітки) |
| Реверс двигуна | є |
| Запобіжні вимикачі на бункері | є |
| Система Unger | є |
| Отвор для подачі м'яса, мм | 76 |
Опис:
Мякопички FIMAR TR12/TS-U 1ph з професійними робочими характеристиками використовуються в сторопанах, готелях, невеликих підприємствах громадського харчування, x, де потрібно отримати велику кількість перемолотого продукту.
Професійні м'ясорубки FIMAR з високими експлуатаційними характеристиками серій 8,12 та 22 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш у ресторанах, їдальнях, м'ясних магазинах з широким вибором м'ясних продуктів. Всі елементи м'ясорубок виконані з нержавіючої сталі. М'ясорубки прості в експлуатації та управлінні. Міцні та надійні, легко розбираються, що значно полегшує чищення та обслуговування. Займають мінімум місця.
У комплект входить у комплекті: підрізний ніж, 2 двосторонні ножі, решітки Ø 4,5 мм та Ø 8 мм.
Бункер виготовлений із нержавіючої сталі, корпус - алюміній