Відділ продажу (6:00 - 23:30)
|
Виробник: Rauder, КНР
|
||||||||||||||
|
Опис: Куттер Rauder HR-12 дозволяє дробити (горіхи, сухарі, шоколад і навіть замішувати тісто як на пельмені), рубати м'ясо (велико рубаний, дрібно рубаний і кнельну масу), подрібнювати будь-які продукти (цибуля, курага, чорнослив, крабові палички, кальмари, варене м'ясо, сир, варені яйця та ін.). Настільний куттер FROSTY HR-12 - призначений для виготовлення різних фаршів, начинок, соусів, збитих вершків, для розмелювання, перемішування, подрібнення будь-яких продуктів, забезпечуючи високу якість. Призначення: ресторани, фабрики-кухні, супермаркети, їдальні, ковбасні цехи, кондитерські. -·ємність з нержавіючої сталі об'ємом 12 л. Допускається подрібнення при температурі продукту до t=90° C. Куттер є дуже важливим приладдям кухні. Різні соуси, рослинні олії, вершкове масло з приємним ароматом, майонез, супи, солодощі, пюре та холодні закуски легко готуються за допомогою даного апарату. |
||||||||||||||
|
Виробник: Rauder, КНР
|
||||||||||||||
|
Опис: Куттер Rauder HR-12 дозволяє дробити (горіхи, сухарі, шоколад і навіть замішувати тісто як на пельмені), рубати м'ясо (велико рубаний, дрібно рубаний і кнельну масу), подрібнювати будь-які продукти (цибуля, курага, чорнослив, крабові палички, кальмари, варене м'ясо, сир, варені яйця та ін.). Настільний куттер FROSTY HR-12 - призначений для виготовлення різних фаршів, начинок, соусів, збитих вершків, для розмелювання, перемішування, подрібнення будь-яких продуктів, забезпечуючи високу якість. Призначення: ресторани, фабрики-кухні, супермаркети, їдальні, ковбасні цехи, кондитерські. -·ємність з нержавіючої сталі об'ємом 12 л. Допускається подрібнення при температурі продукту до t=90° C. Куттер є дуже важливим приладдям кухні. Різні соуси, рослинні олії, вершкове масло з приємним ароматом, майонез, супи, солодощі, пюре та холодні закуски легко готуються за допомогою даного апарату. |
||||||||||||||