Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Ручні механічні кліпсатори призначені для кліпсування U-подібними кліпсами та розрізання штучних та натуральних оболонок та пакетів. Використовуються такі кліпсатори у ковбасних цехах малої потужності, фермерських господарствах та інших виробництвах для механізації процесу пакування.
Кліпсатор встановлюється на столі для в'язання ковбас. Він складається з наступних основних частин: робочої ручки, що направляє рейки з кліпсами і притискним вантажем, пуансона і матриці, гвинта регулювального ходу пуансона з контргайкою, кривошипного механізму і опорної рами з пазом для пуансона. Приводом кліпсатора є м'язова сила оператора, яка з допомогою кривошипного механізму передається пуансон. Кліпси одягаються в магазин. Управління машиною здійснюється за допомогою важеля. Рух необхідно здійснювати завжди одним махом до упору. Рух пуансона та формування скріпки забезпечується за допомогою передавального механізму. Кліпсатор налаштовується відповідно до діаметра оболонки. Ступінь стиснення скріпок регулюється гайкою для налаштування і за нею можна стежити за позначеною цифрою шкали. Ручний U-кліпсатор випускається в корпусі з нержавіючої сталі
Технічні характеристики
Діаметр оболонки мм 35-200
Тип кліпси 501, 502, 503
Маса кг 15
Габаритні розміри 68x43x23cm
Рекомендується використовувати для ковбасних виробів.
Ручний привід перетискання оболонки.
Горизонтальне розташування оболонки (пакету) з продуктом.
При необхідності під скріпку можна закладати шпагатну петлю.
Кліпсатори механічного типу можуть працювати з усіма типами штучних та натуральних оболонок
Коробка кліпс (4000шт)