Відділ продажу (6:00 - 23:30)

Кліпсатор ковбасний односкріпний настільний ZUVER C55


14980.00 грн.
Гарантія 12 місяців / Сервіс 100%
Доставка 1-3 дні
Готівкою, Безготівковий розрахунок, Післясплата Нової Пошти

В наявності

Про товар

  • Ручні механічні кліпсатори призначені для кліпсування U-подібними кліпсами та розрізання штучних і натуральних оболонок і пакетів. Використовуються такі кліпсатори в ковбасних цехах малої потужності, фермерських господарствах та інших виробництвах для механізації процесу паковання. Кліпсатор встановлюється на столі для в'язання ковбас. Він складається з таких основних частин: робочої ручки, направляючої рейки з кліпсами та прижимним вантажем, пуансона та матриці, регулювального гвинта ходу пуансона з контргайкою, кривошипного механізму та опорної рами з пазом для пуансона. Приводом кліпсатора є м'язова сила оператора, яка за допомогою кривошипного механізму передається на рухомий пуансон. Кліпси надягаються на магазин. Керування машиною здійснюється за допомогою важеля. Рух необхідно здійснювати завжди одним махом до упору. Рух пуансону та формування скріпки забезпечується за допомогою передавального механізму. Кліпсатор настроюється відповідно до діаметра оболонки. Ступінь стиснення скріпок регулюється гайкою для настройки і за нею можна стежити за позначеною цифрою шкалі.

    Ручний привод перетискання оболонки. Горизонтальне розташування оболонки (пакета) з продуктом. За потреби під скріпку можна закладати шпагатну петлю. Кліпсатори механічного типу можуть працювати з усіма типами штучних і натуральних оболонок

    • Ручний U-кліпсатор випускається в корпусі з нержавіючої сталі
    • Діаметр оболонки мм 35-200
    • Тип кліпси 501, 502, 503
    • Маса кг 15
    • Габаритні розміри 68x43x23cm
    • Рекомендується використовувати для ковбасних виробів.
Переглянути більше

Люди, які переглядали цей товар, також цікавилися:

Опис

Ручні механічні кліпсатори призначені для кліпсування U-подібними кліпсами та розрізання штучних і натуральних оболонок і пакетів. Використовуються такі кліпсатори в ковбасних цехах малої потужності, фермерських господарствах та інших виробництвах для механізації процесу паковання. Кліпсатор встановлюється на столі для в'язання ковбас. Він складається з таких основних частин: робочої ручки, направляючої рейки з кліпсами та прижимним вантажем, пуансона та матриці, регулювального гвинта ходу пуансона з контргайкою, кривошипного механізму та опорної рами з пазом для пуансона. Приводом кліпсатора є м'язова сила оператора, яка за допомогою кривошипного механізму передається на рухомий пуансон. Кліпси надягаються на магазин. Керування машиною здійснюється за допомогою важеля. Рух необхідно здійснювати завжди одним махом до упору. Рух пуансону та формування скріпки забезпечується за допомогою передавального механізму. Кліпсатор настроюється відповідно до діаметра оболонки. Ступінь стиснення скріпок регулюється гайкою для настройки і за нею можна стежити за позначеною цифрою шкалі.

Ручний привод перетискання оболонки. Горизонтальне розташування оболонки (пакета) з продуктом. За потреби під скріпку можна закладати шпагатну петлю. Кліпсатори механічного типу можуть працювати з усіма типами штучних і натуральних оболонок

  • Ручний U-кліпсатор випускається в корпусі з нержавіючої сталі
  • Діаметр оболонки мм 35-200
  • Тип кліпси 501, 502, 503
  • Маса кг 15
  • Габаритні розміри 68x43x23cm
  • Рекомендується використовувати для ковбасних виробів.

Відгуки

5/5
На основі 1 відгуків
5 зірок 100%
4 зірок 0%
3 зірок 0%
2 зірок 0%
1 зірок 0%

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.