Відділ продажу (6:00 - 23:30)

Диски для овочерізки ZVRD10 + ZVRH10


5500.00 грн.
Гарантія 12 місяців / Сервіс 100%
Доставка 1-3 дні
Готівкою, Безготівковий розрахунок, Післясплата Нової Пошти

В наявності

Про товар

  • ZVRD10:

    Тех. дані:

    Розміри (Д * Ш * В): 205мм x 205мм x 14мм

    Вага: 0.36


    Диск для нарізки кубиками

    - Розмір нарізки: 10х10 мм

    - Використовується для нарізки кубиками, у комбінації з дисками H8, H10, H14

    - Дозволяє отримати кубики різних форм та розмірів для супів, салатів, рагу.


    Матеріал:

    - основа: пластик

    - ріжуча частина: нержавіюча сталь


    Розмір із упаковкою: 220х235х26 мм

    Вага брутто: 0,41 кг


    ZVRH10:

    Тех. дані:

    Розміри (Д * Ш * В): 205мм x 205мм x 14мм

    Вага: 0.56


    Диск для овочерізки

    - Диск-слайсер для нарізки баклажанів, буряків, вареної картоплі та моркви

    - Товщина нарізки: δ=10 мм


    Матеріал:

    - корпус: алюмінієво-магневий сплав

    - ніж: нержавіюча сталь


    Розмір із упаковкою: 235х225х65 мм

    Вага брутто: 0,7 кг


Переглянути більше

Люди, які переглядали цей товар, також цікавилися:

Опис

ZVRD10:

Тех. дані:

Розміри (Д * Ш * В): 205мм x 205мм x 14мм

Вага: 0.36


Диск для нарізки кубиками

- Розмір нарізки: 10х10 мм

- Використовується для нарізки кубиками, у комбінації з дисками H8, H10, H14

- Дозволяє отримати кубики різних форм та розмірів для супів, салатів, рагу.


Матеріал:

- основа: пластик

- ріжуча частина: нержавіюча сталь


Розмір із упаковкою: 220х235х26 мм

Вага брутто: 0,41 кг


ZVRH10:

Тех. дані:

Розміри (Д * Ш * В): 205мм x 205мм x 14мм

Вага: 0.56


Диск для овочерізки

- Диск-слайсер для нарізки баклажанів, буряків, вареної картоплі та моркви

- Товщина нарізки: δ=10 мм


Матеріал:

- корпус: алюмінієво-магневий сплав

- ніж: нержавіюча сталь


Розмір із упаковкою: 235х225х65 мм

Вага брутто: 0,7 кг


Відгуки

5/5
На основі 0 відгуків
5 зірок 100%
4 зірок 0%
3 зірок 0%
2 зірок 0%
1 зірок 0%

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.