Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Потужний двигун з охолоджуючим вентилятором та захистом від перевантажень.
Професійна м'ясорубка призначена для роботи у закладах громадського харчування та торгівлі. Використовується для подрібнення сирого м'яса та приготування котлетної маси. М'ясорубка виготовлена із нержавіючої сталі. Цей матеріал ідеальний у плані гігієни, він стійкий до дії кислот та солі, а також до появи корозії. М'ясорубка відрізняється простотою та компактністю, відповідає міжнародним стандартам безпеки та забезпечує високий рівень гігієни. У комплекті грати 6мм, 8мм, два ножі та насадка для ковбас.
Характеристики:
ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ
1. Перед використанням м'ясорубки, деталі, що стикаються з продуктами, очистити від заводського пилу та мастила.
Знімні частини м'якорубки: шнек, решітку, ніж, завантажувальну воронку можна мити в посудомийній машині.
Корпус м'ясорубки протирати вологою ганчіркою.
2. НЕ ДОЗВОЛЯЙТЕ м'ясорубці працювати занадто довгий час.
  ; Якщо машина перегріта, будь ласка, припиніть роботу, дозвольте м'ясорубці відпочити.
3. Щомісяця перевіряйте рівень олії в редукторі. (Пробка на верхній частині корпусу.)
4. Підключайте обладнання тільки до заземленої розетки.
5. ЗАБОРОНЕНО використовувати м'ясорубку для непродовольчих товарів та продуктів на кістки та с шкірою.
6. Коли потрібно проштовхнути м'ясо в горловину, обов'язково використовуйте пластиковий штовхач.
Невиконання цієї вимоги може призвести до травмування.