Опис
Мясорубка-терка
- Продуктивність мясо: від 150 до 250 кг/год
- Продуктивність терки: 40 кг/год
- Отвір для подачі мяса: ø 52 мм
- Повністю знімний різальний вузіл
- Приймальний лоток терки: 140×75 мм
- Барабан для тертя призначений для подрібнення твердого сиру (пармезан), сухарів, оріхів та інш.
- Система комплектації ножів Enterprise:
- решітка Ø 6 мм
- самозаточувальний ніж
- Зубчастий редуктор у масляній ванні
Матеріал:
- корпус: алюміній
- бункер, барабан ніж, решітка: нержавіюча сталь AISI 304
Характеристики
Матеріал корпусу
Метал (алюміній/нержавійка)
Потужність загальна точна, кВт
1,1
Потужність загальна діапазон, кВт
1 - 3
Продуктивність, кг/год
от 250 до 350
Система ножів
Enterprise (1ніж+1решітка)