Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Виробник: Fimar, Італія
| Матеріал корпусу | метал (алюміній/нержавіюча сталь) |
| Потужність, кВт | 1.1 |
| Напруга, В | 380 |
| Продуктивність, кг/год | 300 |
| Реверс | ні |
| Функція терки | є |
| Система ножів | enterprise (1ніж+1решітка) |
Мякопибка-терка FIMAR AB22/AE 3ph з професійними робочими характеристиками використовуються в стороранах, готелях, невеликих підприємствах, переміщеннях, няx, де потрібно отримати велику кількість перемолотого продукту.
Професійні м'ясорубки FIMAR з високими експлуатаційними характеристиками серій 8,12 та 22 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш у ресторанах, їдальнях, м'ясних магазинах з широким вибором м'ясних продуктів. Всі елементи м'ясорубок виконані з нержавіючої сталі. М'ясорубки прості в експлуатації та управлінні. Міцні та надійні, легко розбираються, що значно полегшує чищення та обслуговування. Займають мінімум місця.
У комплект входить решітка з нержавіючої сталі & Oslash; 6 мм і нож, що самозаточується з нержавіючої сталі.
Бункер виготовлений з нержавіючої сталі, корпус - алюміній.
Самозаточуваний ніж з нержавіючої сталі.
корпус - полірований алюміній,
зубчастий редуктор в масляній ванні,
бункер і ріжучий вузол - нерж.сталь.