Відділ продажу (6:00 - 23:30)
М’ясорубка охолоджувана
Технічні характеристики:
Продуктивність: від 300 до 500 кг/год
Внутрішня горловина
Отвір для подачі м’яса: Ø 80 мм
Стаціонарна воронка з кришкою
Охолоджувані: воронка, м’ясоприймач і вузол подрібнення
Робоча температура: +4 °C
Холодоагент: R134
Система комплектації ножів UNGER:
Підрізна решітка
2 решітки Ø 4,5 мм і Ø 8 мм
2 двосторонні ножі
Конструктивні особливості:
Зубчастий редуктор у масляній ванні
Двигун з реверсом
Вентильоване охолодження
Пульт керування на лицьовій стороні
Бічна фіксація вузла подрібнення
Матеріал:
Корпус, бункер, різальний вузол, ніж і решітка — нержавіюча сталь AISI 304
М’ясорубка охолоджувана
Технічні характеристики:
Продуктивність: від 300 до 500 кг/год
Внутрішня горловина
Отвір для подачі м’яса: Ø 80 мм
Стаціонарна воронка з кришкою
Охолоджувані: воронка, м’ясоприймач і вузол подрібнення
Робоча температура: +4 °C
Холодоагент: R134
Система комплектації ножів UNGER:
Підрізна решітка
2 решітки Ø 4,5 мм і Ø 8 мм
2 двосторонні ножі
Конструктивні особливості:
Зубчастий редуктор у масляній ванні
Двигун з реверсом
Вентильоване охолодження
Пульт керування на лицьовій стороні
Бічна фіксація вузла подрібнення
Матеріал:
Корпус, бункер, різальний вузол, ніж і решітка — нержавіюча сталь AISI 304