Опис
М'ясорубка охолоджувана
- Продуктивність: від 300 до 500 кг/год
- Внутрішня горловина
- Отвір для подачі м'яса ø 80 мм
- Стаціонарна воронка з кришкою
- Охолоджувані воронка, м'ясопремник і вузол подрібнення
- Робоча температура +4 С
- Холодоагент R134
- Система комплектації ножів Enterprise:
- Решітка Ø 6 мм, самозаточуваний ніж
- Зубчастий редуктор у масляній ванні
- Двигун з реверсом
- Вентильоване охолодження
- Пульт керування на лицьовій стороні
- Бічна фіксація вузла подрібнення
Матеріал:
- корпус, бункер та різальний вузол, ніж і решітка: нержавіюча сталь AISI 304