Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Технічні характеристики:
Продуктивність: від 300 до 500 кг/год
Внутрішня горловина
Отвір для подачі м’яса: Ø 80 мм
Стаціонарна воронка з кришкою
Охолоджувані воронка, м’ясопремник і вузол подрібнення
Робоча температура: +4 °C
Холодоагент: R134
Система комплектації ножів Enterprise:
Решітка Ø 6 мм
Самозаточуваний ніж
Конструктивні особливості:
Зубчастий редуктор у масляній ванні
Двигун з реверсом
Вентильоване охолодження
Пульт керування на лицьовій стороні
Бічна фіксація вузла подрібнення
Матеріал:
Корпус, бункер, різальний вузол, ніж і решітка — нержавіюча сталь AISI 304