Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Професійний шприц для набивання ковбас ZUVER Stuffer Vertical 7 (SV–7) з об’ємом 7 літрів і ручним приводом, оснащений поршнем із клапаном для регулювання повітряного тиску. Підготовлений на професійній м’ясорубці фарш завантажується в бункер, а потім поршень виштовхує його через насадки з воронкою, на які надівається оболонка для ковбаси. У комплекті шприца — п’ять насадок з різними діаметрами, що дозволяє виготовляти різні види ковбасних виробів — від тонких сосисок (Ø 1,0 см) до зельців (Ø 3,8 см). Дві швидкості роботи, швидка й повільна, дозволяють формувати фарш різної консистенції.
SV–7: Довжина 30 см, Ширина 30 см, Висота 79 см (у відкритому положенні 128 см). У комплекті є п’ять насадок із нержавіючої сталі розміром 10, 16, 22, 32 і 38 мм.
За допомогою цього шприца, ви зможете приготувати авторські ковбасні вироби в ресторанах, кафе та спеціалізованих м’ясних магазинах. Його доступна ціна та європейська якість роблять ZUVER Stuffer Vertical 7 (SV–7) вигідним придбанням для вашого закладу.
Професійний шприц для набивання ковбас ZUVER Stuffer Vertical 7 (SV–7) з об’ємом 7 літрів і ручним приводом, оснащений поршнем із клапаном для регулювання повітряного тиску. Підготовлений на професійній м’ясорубці фарш завантажується в бункер, а потім поршень виштовхує його через насадки з воронкою, на які надівається оболонка для ковбаси. У комплекті шприца — п’ять насадок з різними діаметрами, що дозволяє виготовляти різні види ковбасних виробів — від тонких сосисок (Ø 1,0 см) до зельців (Ø 3,8 см). Дві швидкості роботи, швидка й повільна, дозволяють формувати фарш різної консистенції.
SV–7: Довжина 30 см, Ширина 30 см, Висота 79 см (у відкритому положенні 128 см). У комплекті є п’ять насадок із нержавіючої сталі розміром 10, 16, 22, 32 і 38 мм.
За допомогою цього шприца, ви зможете приготувати авторські ковбасні вироби в ресторанах, кафе та спеціалізованих м’ясних магазинах. Його доступна ціна та європейська якість роблять ZUVER Stuffer Vertical 7 (SV–7) вигідним придбанням для вашого закладу.