Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Професійний шприц для набивки ковбас ZUVER Stuffer Vertical 3 (SV–3) із вмістом 3 літри має ручний привід та поршень із клапаном для регулювання повітряного тиску. Фарш, підготовлений на професійній м’ясорубці, завантажується в бункер, а потім поршень висуває його через насадки з воронкою, на які надівається оболонка для ковбаси. У комплекті даного шприца — п’ять насадок різного діаметру, що дозволяє створювати різні види ковбасних виробів — від тонких сосисок (Ø 1,0 см) до зельців (Ø 3,8 см). Доступні дві швидкості роботи, швидка й повільна, для формування фаршу з різною консистенцією. Набір складається з п’яти насадок із нержавіючої сталі розміром 10, 16, 22, 32 і 38 мм.
SV–3: Довжина 30 см, Ширина 22 см, Висота 52 см (у відкритому положенні 76 см).
Ресторани, кафе та спеціалізовані м’ясні магазини можуть використовувати цей шприц, щоб зробити власні ковбасні вироби. Його доступна ціна та європейська якість роблять ZUVER Stuffer Vertical 3 (SV–3) вигідним придбанням для вашого закладу. Придбайте його зараз та розширте свій асортимент ковбасних виробів.
Професійний шприц для набивки ковбас ZUVER Stuffer Vertical 3 (SV–3) із вмістом 3 літри має ручний привід та поршень із клапаном для регулювання повітряного тиску. Фарш, підготовлений на професійній м’ясорубці, завантажується в бункер, а потім поршень висуває його через насадки з воронкою, на які надівається оболонка для ковбаси. У комплекті даного шприца — п’ять насадок різного діаметру, що дозволяє створювати різні види ковбасних виробів — від тонких сосисок (Ø 1,0 см) до зельців (Ø 3,8 см). Доступні дві швидкості роботи, швидка й повільна, для формування фаршу з різною консистенцією. Набір складається з п’яти насадок із нержавіючої сталі розміром 10, 16, 22, 32 і 38 мм.
SV–3: Довжина 30 см, Ширина 22 см, Висота 52 см (у відкритому положенні 76 см).
Ресторани, кафе та спеціалізовані м’ясні магазини можуть використовувати цей шприц, щоб зробити власні ковбасні вироби. Його доступна ціна та європейська якість роблять ZUVER Stuffer Vertical 3 (SV–3) вигідним придбанням для вашого закладу. Придбайте його зараз та розширте свій асортимент ковбасних виробів.