Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Шприц ковбасний ручний горизонтальний ZUVER Stuffer Horizontal 3 (SH-3) — це надійне обладнання з двома режимами передачі: повільним для наповнення оболонок і швидким для підйому поршня. До циліндра завантажується попередньо приготовлений фарш, а спеціальний поршень проштовхує продукт через оболонку за допомогою механічних обертальних рухів. Ручний режим дозволяє точно заповнити оболонку фаршем. Набір складається з п’яти насадок із нержавіючої сталі розміром 10, 16, 22, 32 і 38 мм.
SH-3: Довжина 42 см, Ширина 21 см, Висота 20 см (у відкритому положенні 82 см).
Це обладнання ефективно використовується на підприємствах громадського харчування, у ковбасних та м’ясних цехах, а також ресторанах. Купівля цього шприца допоможе вам підвищити продуктивність та якість виробництва ковбасних виробів.
Шприц ковбасний ручний горизонтальний ZUVER Stuffer Horizontal 3 (SH-3) — це надійне обладнання з двома режимами передачі: повільним для наповнення оболонок і швидким для підйому поршня. До циліндра завантажується попередньо приготовлений фарш, а спеціальний поршень проштовхує продукт через оболонку за допомогою механічних обертальних рухів. Ручний режим дозволяє точно заповнити оболонку фаршем. Набір складається з п’яти насадок із нержавіючої сталі розміром 10, 16, 22, 32 і 38 мм.
SH-3: Довжина 42 см, Ширина 21 см, Висота 20 см (у відкритому положенні 82 см).
Це обладнання ефективно використовується на підприємствах громадського харчування, у ковбасних та м’ясних цехах, а також ресторанах. Купівля цього шприца допоможе вам підвищити продуктивність та якість виробництва ковбасних виробів.