Відділ продажу (6:00 - 23:30)
Шприц ковбасний Rauder LV-15Е вертикальний електричний для професійного набивання ковбас у магазинах, кафе та ресторанах, де готують із якісного м'яса ковбаски власного приготування.
Об'ємом колби 15 літрів. Привід електричний. Поршень із клапаном для повітря.
Приготовлений на професійній м'ясорубці фарш завантажується у бункер. Фарш вичавлюється поршнем. На кінці знаходиться насадка, на яку вдягається оболонка для ковбаси. Для шприцювання використовуються насадки з діаметром, що відповідає розміру оболонки. У комплекті даного шприца чотири насадки різного діаметру.
Технічні характеристики LV-15Е:
Тип: електро, вертикальний
Об'єм бункера, л: 15
4 насадки для ковбаси з нержавіючої сталі Ø, мм: 16, 22, 32, 38
Регулювання швидкості
Матеріал циліндра: нержавіюча сталь
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Габарити (ДхШхВ): 415x315x810
Вага 34,5 кг
Виробник: Rauder
Гарантія 1 рік.
Шприц ковбасний Rauder LV-15Е вертикальний електричний для професійного набивання ковбас у магазинах, кафе та ресторанах, де готують із якісного м'яса ковбаски власного приготування.
Об'ємом колби 15 літрів. Привід електричний. Поршень із клапаном для повітря.
Приготовлений на професійній м'ясорубці фарш завантажується у бункер. Фарш вичавлюється поршнем. На кінці знаходиться насадка, на яку вдягається оболонка для ковбаси. Для шприцювання використовуються насадки з діаметром, що відповідає розміру оболонки. У комплекті даного шприца чотири насадки різного діаметру.
Технічні характеристики LV-15Е:
Тип: електро, вертикальний
Об'єм бункера, л: 15
4 насадки для ковбаси з нержавіючої сталі Ø, мм: 16, 22, 32, 38
Регулювання швидкості
Матеріал циліндра: нержавіюча сталь
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Габарити (ДхШхВ): 415x315x810
Вага 34,5 кг
Виробник: Rauder
Гарантія 1 рік.