Відділ продажу (6:00 - 23:30)

Електричний ковбасний шприц – 15 л GGM Gastro EWFMH15


27151.21 грн.
Гарантія 12 місяців
Доставка 1-3 дні / Адресна доставка кур’єром Нової Пошти, Новою Поштою по Україні, Самовивіз
Онлайн оплата WayForPay, Післяплата "Нова Пошта", Оплата на рахунок ФОП/ТОВ

В наявності

Люди, які переглядали цей товар, також цікавилися:

Опис

Переваги товару

  • Управління за допомогою ножної педалі: звільнення рук під час роботи для максимальної гнучкості.
  • Легке очищення: Знімний заправний циліндр забезпечує легке очищення.
  • Бічні стінки з високоякісного міцного матеріалу забезпечують виняткову стійкість та гарантують надійне утримання циліндра навіть при інтенсивній експлуатації.

Характеристика

  • Електричний фаршемішалка для ковбас
  • Місткість: 15 l
  • Дуже міцна конструкція (підходить для виробництва салямі)
  • Керування за допомогою ножної педалі або автоматичної подачі
  • Швидкість заповнення регулюється
  • Циліндр можна підняти автоматично одним натисканням кнопки

Якість

  • Виготовлена ​​повністю із високоякісної сталі AISI 304

Система електроживлення

  • Електричне підключення: 220В / 1N/PE / 50 Hz

Розміри

  • Зовнішні габарити (ШxГxВ): 370 мм x 330 мм x 767 mm

Обсяг постачання

  • Наповнювач для ковбаси Вкладення: 16 мм, 22 мм, 32 мм & 38 мм

Відповідність стандартам

  • Вироблено, зрозуміло, відповідно до правил гігієни та безпеки
  • Продукт має маркування CE відповідно до директиви
  • Матеріали відповідають європейським стандартам безпеки харчових продуктів

Подробиці

Потужність двигуна 90 Watt
Тип обладнання Машина для набивання ковбасних батонів
Продуктивність 15 l
Наповнювач для ковбаси Вкладення 16 мм, 22 мм, 32 мм & 38 мм

Характеристики

Вага
30 кг
Вага в упаковці
35 кг
Довжина
37 см
Довжина в упаковці
42 см
Ширина
33 см
Ширина в упаковці
34 см
Висота
76 см
Висота в упаковці
82 см

Відгуки

5/5
На основі 0 відгуків
5 зірок 100%
4 зірок 0%
3 зірок 0%
2 зірок 0%
1 зірок 0%

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.